>> Købe Agram <<

købe Agram Hurtig Ingen recept

Agram (Augmentin) Almindelig brug

Det er et bredspektret antibiotikum, der ødelægger bakterier. Den er aktiv mod mange aerobiske stoffer (dem der udvikler sig i tilstedeværelse af ilt) og anaerobe (som udvikler sig uden oxygen) gram positive og aerobic gram negative mikroorganismer, herunder stammer, der producerer beta-lactamase (enzymet som ødelægger penicillin). Clavulanatkalium indeholdt i indholdet af denne medicin giver Agram-resistens til aktivitet af bakterielle beta-lactamaser. Denne medicin bruges til at behandle lungebetændelse og andre infektionssygdomme i respiratoriske, gastrointestinale systemer, urogenitale systemer, infektioner, der forekommer efter operationen og andre.

Agram (Augmentin) Dosering og vejledning

Doserne administreres individuelt afhængigt af din tilstand, lokalisering af infektion og modtagelighed af patogenet. Tag det ikke i større mængder eller længere end anbefalet. Svække hele tabletten. Hvis det er Agram Tuggetablet så tyg det før at sluge. Agram bør tages på ligeligt mellemrum.

Agram (Augmentin) Forholdsregler

Brug ikke hvis du er allergisk over for andre penicillin antibiotika, har lever- eller nyresvigt eller mononukleose.

Agram (Augmentin) Kontraindikationer

Brug ikke lægemidlet, hvis du har allergi over for dets komponenter eller andre penicillinantibiotika, du har infektiøs mononukleose, en historie med leverproblemer eller gulvning af øjne eller hud forårsaget af Agram .

Agram (Augmentin) Eventuelle bivirkninger

Dyspepsi, mavesmerter, opblødning, gasturval, opkastninger, leverfunktionslidelser, hepatitis, gulsot forårsaget af stagnation af galde, vaginal kløe og også symptomer på allergi (elveblest, udslæt, hævelse). Forsigtighed bør udvises hos patienter med leversvigt. Lægemidlet anbefales ikke til gravide (især tredje trimester) og ammende kvinder.

Agram (Augmentin) Interaktioner

Behandling med Agram og andre antibiotika kan ændre kolonens normale bakterieflora og tillade overvævning af C. difficile, en bakterie, der forårsager pseudomembranøs colitis. Probenecid, der bruges til at behandle gigt, kan nedsætte udskillelsen af Agram med nyrer og resultere i forøgelse af dets toksicitet.

Agram (Augmentin) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af en dosis, tag den så snart du husker det, men ikke hvis det er næsten tidspunktet for det næste indtag efter din tidsplan. Hvis så spring over den savnede dosis Prøv ikke at kompensere en savnet doseby, og tag en ekstra.

Agram (Augmentin) Overdosering

Hvis du antager, at der blev taget for meget af Agram og oplever symptomer som kvalme, opkastning, mavesmerter, diarré, hududslæt, søvnighed og hyperaktivitet, søg efter øjeblikkelig lægehjælp.

Agram (Augmentin) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur på 59-86F (15-30C) væk fra lys og fugt.

Agram (Augmentin) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Agram <<


[top]