>> Købe Angiazem <<

købe Angiazem Hurtig Ingen recept

Angiazem (Cardizem) Almindelig brug

Diltiazem tilhører en gruppe af såkaldte calciumkanalblokkere. Denne medicin slapper af blodkar og sænker hjertefrekvensen. Det kan anvendes til behandling af hypertension, angina pectoris, nogle typer arytmi.

Angiazem (Cardizem) Dosering og retning

Brug Angiazem, som det er ordineret af din læge. Brug ikke lægemidlet oftere, end det er foreskrevet. Giv ikke op med at tage det undtagen efter råd fra din læge. Det kan have brug for tid til medicinen til at hjælpe. Kontakt din læge om korrekt dosis for dig.

Angiazem (Cardizem) Forholdsregler

Inden du tager Angiazem, fortæl det til lægen eller apoteket, hvis du er allergisk over for det; eller hvis du har andre allergier. Informer din læge eller kemiker, hvis du har Wolff-Parkinson-White-syndrom, SA eller AV-knuderabnormiteter eller nedsat ventrikulær funktion. Fortæl også din læge, hvis du er gravid eller ammer. Undgå at drikke alkohol og ryge, mens du bliver behandlet med denne medicin. Alderen kan være mere følsomme over for bivirkninger af lægemidlet.

Angiazem (Cardizem) Kontraindikationer

Angiazem bør ikke anvendes af patienter, der har påvist en reaktion på overfølsomhed over for dette lægemiddel.

Angiazem (Cardizem) Mulige bivirkninger

De mest almindelige bivirkninger er svimmelhed, forstoppelse, ansigtsspyling, hovedpine, svaghed osv. En meget alvorlig allergisk reaktion forekommer sjældent. Mange mennesker, der bruger dette lægemiddel, har ikke alvorlige bivirkninger. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger. Hvis du bemærker de virkninger, der ikke er anført her, skal du kontakte din læge eller apotek.

Angiazem (Cardizem) Interaktioner

Fortæl det til din læge eller apoteket om alle receptpligtige og nonprescription / herbalprodukter, du måtte bruge, før du bruger denne medicin. Angiazem kan interagere med quinidin og beta-blokkere. Kontakt din læge eller apotek for yderligere oplysninger.

Angiazem (Cardizem) Manglende dosis

Hvis du har gået glip af din dosis, tag den så snart du husker det. Hvis du ser at det er nær tidspunktet for den næste dosis, skal du springe over den savnede dosis og genoptage din normale doseringsplan. Tag ikke din dosis to gange.

Angiazem (Cardizem) Overdosering

Hvis du tror at du har brugt for meget af dette lægemiddel, skal du straks søge lægehjælp. Symptomerne på overdosering omfatter normalt brystsmerter, kvalme, uregelmæssig hjerteslag og følelse af svimmelhed eller svimmelhed.

Angiazem (Cardizem) Opbevaring

Gem dine lægemidler ved stuetemperatur mellem 68-77 grader F (20-25 grader C) væk fra lys og fugt. Gem ikke dine stoffer på badeværelset. Hold alle stoffer væk fra rækkevidde af børn og kæledyr.

Angiazem (Cardizem) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Angiazem <<


[top]