>> Købe Avamys <<

købe Avamys Hurtig Ingen recept

Avamys (Advair Diskus) Almindelig brug

Avamys anvendes til behandling af astma og kronisk obstruktiv lungesygdom (COPD) forbundet med kronisk bronkitis. Det sælges i form af en oral inhalator og indeholder 2 lægemidler, fluticasonpropionat (Flovent) og salmeterol (Serevent). Fluticasonpropionat er et kortikosteroidsubstans, som reducerer inflammation i lungerne. Salmeterol, en beta2-agonist (LABA), slapper af glatte muskler af bronchi, udvider dem og har langvarig aktivitet. Gensidig arbejde af de to ingredienser forhindrer hvæsen og åndenød.

Avamys (Advair Diskus) Dosering og retning

Avamys skal bruges to gange dagligt: om morgenen og aftenen, 12 timer fra hinanden. Tag det ikke oftere end foreskrevet, overdreven brug kan forværre hjertet uregelmæssigheder. Forsigtighed er nødvendig, hvis du behandles med denne medicin og har nogen form for hjerteforstyrrelse eller højt blodtryk.

Avamys (Advair Diskus) Forholdsregler

Pludselig afbrydelse af regelmæssigt Avamys indtag er risikabelt ved forværring af din tilstand, hvis du behandles for astma og andre vejrtræknings problemer (som emfysem eller bronkitis). Dette lægemiddel er ikke vant til at stoppe et pludseligt angreb af akut astma eller bronkitis. Tag ikke denne medicin, hvis din astma er godt kontrolleret med et andet lægemiddel eller kun lejlighedsvis brug af kortvirkende lægemidler er nødvendig. Informer din læge, hvis du tager ritonavir, et anti-HIV-lægemiddel, hvis du har haft en historie med allergi, diabetes, hjertesygdomme, højt blodtryk, problemer med immunsystemet, lever eller nyresvigt, hvis du er gravid, ammer, hvis du lider af en skjoldbruskkirtel, anfald, osteoporose, eller du er udsat for vandkopper eller mæslinger.

Avamys (Advair Diskus) Kontraindikationer

Avamys kan ikke anvendes til primær behandling af astmatisk astma, akutte episoder af astma eller KOL. Administration af Avamys er kontraindiceret hos patienter med overfølsomhed over for lægemidlet. Lægemidlet kan ikke gives til børn under 4 år. Mulige bivirkninger Denne medicin kan øge risikoen for lungebetændelse. Hvis du oplever symptomer som feber, kuldegysninger, stigning i slimproduktion (sputum), ændring i slimfarve, forhøjet hoste eller øget vejrtrækningsproblemer, kan de være tegn på lungebetændelse. Kontakt straks din læge, så godt som om dine vejrtrækninger forværres under behandling med Avamys.

Avamys (Advair Diskus) Interaktioner

Informer din læge, hvis du tager "tricykliske" antidepressiva (amitriptylinhydrochlorid, imipraminhydrochlorid), antidepressiva fra MAO-hæmmere klasse (phenelzinsulfat, tranylcyprominsulfat), betablokkere til kontrol blodtryk (atenolol, propranololhydrochlorid), ketoconazol, langtidsvirkende inhalatorer (formoterol, salmeterol xinafoat), ritonavir, diuretika (furosemid, hydrochlorthiazid).

Avamys (Advair Diskus) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Forøg ikke din anbefalede dosis. Tage dine doser på omtrent samme tid hver dag for at undgå at savne en dosis.

Avamys (Advair Diskus) Overdosering

Hvis du oplever svær hovedpine, hurtigt eller uregelmæssigt hjerteslag, muskelkramper, tremor, kan de være symptomer på overdosering. Kontakt din læge, da du måske har brug for øjeblikkelig lægehjælp.

Avamys (Advair Diskus) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur væk fra fugt, sollys, børn og kæledyr i en stram beholder.

Avamys (Advair Diskus) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Avamys <<


[top]