>> Købe Benecid <<

købe Benecid Hurtig Ingen recept

Benecid (Benemid) Almindelig brug

Benecid bruges til at behandle hyperuricæmi (høj urinsyre) og reducere urinsyreindholdet hos patienter med gigt og gigtartritis. Benecid indeholder Probenecid og gives undertiden sammen med penicillin antibiotika for at øge deres effektivitet. Probenecid forhindrer reabsorption af urinsyre og blokerer udskillelse af antibiotika via nyrerne.

Benecid (Benemid) Dosering og retning

Drik masser af vand, mens du er på Benecid for at undgå dannelse af nyresten. Til behandling af hyperuricæmi tages 500 mg benemid to gange dagligt. Den maksimale anbefalede dosis er 2 g daglig. I kombination med penicillin antibiotika er den sædvanlige dosis Benecid 500 mg taget fire gange om dagen.

Benecid (Benemid) Forholdsregler

Informer din læge, hvis du har nogen form for allergi over for medicin, nyresygdom eller nyresten, mavesår i historien. Benecid kan bruges sammen med en særlig kost, mineraltilskud og medicin som en del af et komplekst behandlingsprogram. Fortæl din læge straks, hvis du har set forværring af gigt-symptomer, har urinsyre nyresten, anæmi eller nedsat hvide blodlegemer, blod i urinen eller mørk urin, feber, gulsot, lys hud.

Benecid (Benemid) Kontraindikationer

Benecid kan ikke anvendes til patienter med allergi over for probenecid, urinsyre nyresten, lige begyndt akut gigtangreb, nedsat hvide blodlegemer, anæmi. Børn under 2 år bør ikke behandles af Benecid. Bivirkninger Ud over allergiske reaktioner som elveblest, udslæt, vejrtrækningsbesvær, hævelse i ansigtet, kan denne medicin føre til forværrede gigt-symptomer, blodig vandladning eller mørkfarvet urin, svær smerte i siden eller under ryggen, hævelse af mave, ankler eller fødder, bleg hud, forvirring, feber eller svaghed.

Benecid (Benemid) Interaktioner

Benecid øger blodniveauet af NSAID'er som naproxen (Aleve), ketorolac (Toradol), ibuprofen (Advil), indomethacin (Indocin) og methotrexat (Trexall, Rheumatrex). Informer din læge, hvis du tager lorazepam (Ativan), oral diabetes medicin, salicylater såsom aspirin, et sulfa stof som Bactrim og de andre.

Benecid (Benemid) Manglende dosis

Hvis du har glemt at tage din dosis i tide, skal du gøre det så snart du husker det. Men tag ikke, hvis det er for sent eller næsten tid til din næste dosis. Tag ikke dobbelt eller ekstra doser. Tag din sædvanlige dosis næste dag i samme regelmæssigt tid.

Benecid (Benemid) Overdosering

Symptomer på overdosering omfatter maveforstyrrelser, kvalme, opkastning. Giv straks din læge besked, hvis du har mistanke om Overdosering

Benecid (Benemid) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 20-25 C (68-77 F). Opbevares væk fra fugt, varme og sollys. Det anbefales ikke at opbevare på et badeværelse og steder der er tilgængelige for børn.

Benecid (Benemid) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Benecid <<


[top]