>> Købe Asasantin <<

købe Asasantin Hurtig Ingen recept

Asasantin (Persantine) Almindelig brug

Persantin udvider koronarbeholdere (for det meste arterioler) og letter blodstrømmen betydeligt. Det øger også indholdet af ilt i venøs blod af koronar sinus og dets absorption af myocardium. Persantin forhindrer blodplader i at størkne, hvilket kan føre til faldende blodgennemstrømning i det iskæmiske område. Asasantin anvendes efter hjerteventil udskiftning, trombose, tromboembolia, myokardieinfektion, kronisk hjertesvigt og andre tilstande.

Asasantin (Persantine) Dosering og retning

Tag kun lægemidlet som foreskrevet, da dosering og tidsplan kan variere afhængigt af din tilstand og andre faktorer.

Asasantin (Persantine) Forholdsregler

Persantin ordineres normalt med aspirin for at lette blodgennemstrømningen, men det kan medføre stigning i blødningen. For at undgå risiko skal du ikke tage mere aspirin end foreskrevet. For ikke at forstyrre din mave, tag medicinen med mælk, undgå naturlig te eller kaffe, da de kan nedsætte effekten af Asasantin.

Asasantin (Persantine) Kontraindikationer

Overfølsomhed, akut myokardieinfektion, arteriel hypotension, svær arteriel hypertension, alvorlig arytmi, mavesår og tolvfingre, leversvigt og andre. Forsigtig i ammende kvinder og børn yngre 12 år

Asasantin (Persantine) Eventuelle bivirkninger

Bivirkninger er sjældne. Du kan opleve abdominal lidelse, svimmelhed, kvalme, opkastning, diarré, hovedpine. Kontakt straks lægen, hvis der er usædvanlig blødning, blå mærker, gule øjne eller hud.

Asasantin (Persantine) Interaktioner

Persantin kan interagere med antikoagulantia, aspirin, valproinsyre, antibiotika af penicillin-gruppen, cephalosporiner, tetracykliner, nikotinsyre.

Asasantin (Persantine) Manglende dosis

Tag aldrig en dobbelt dosis af denne medicin. Hvis det er næsten tiden for den næste dosis, skal du bare springe over den ubesvarede del og fortsætte med at tage medicinen i henhold til tidsplanen.

Asasantin (Persantine) Overdosering

Symptomer på overdosering er svimmelhed, følelse af varme, rødme, lavt blodtryk, hurtig hjerterytme, rastløshed, svedtendens, svaghed. Hvis du oplever dette, skal du straks kontakte din læge.

Asasantin (Persantine) Opbevaring

Tabletter og kapsler Asasantin skal opbevares ved stuetemperatur mellem 15-30 C (59-86 F).

Asasantin (Persantine) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Asasantin <<


[top]