>> Købe Brand Levitra <<

købe Brand Levitra Hurtig Ingen recept

Brand Levitra Almindelig brug

Brand Levitra blev udviklet af lægemiddelfirmaet Bayer / GlaxoSmithKline og bruger Vardenafil HCl som hovedkomponent i medicinen. Levitra er et oralt lægemiddel til behandling af erektil dysfunktion. Seksuel stimulering medfører produktion og frigivelse af nitrogenoxid fra nerverne af penisens hulskroppe, der herved aktiverer enzymguanylatcyklase. Guanylatcyklase er i sin tur ansvarlig for produktion af cyclisk guanosinmonophosphat (cGMP). CGMP forårsager udvidelse og afslapning af blodkarrene, der bærer blod til penis. Levitra forhindrer phosphodiesterase-5 enzym fra at ødelægge cGMP og hjælper dermed med at understøtte blodstrømmen til penis.

Brand Levitra Dosering og retning

Den anbefalede dosis Levitra er 10 mg dagligt taget en time før samleje. Hvis der ikke opdages nogen bivirkninger, kan dosen øges op til 20 mg. I tilfælde af bivirkninger reduceres dosis til 5 mg dagligt. Tag ikke mere end en fane af Levitra om dagen.

Brand Levitra Forholdsregler

Levitra er ikke undersøgt hos personer med hjerte-kar-sygdomme, så det er bedre at undgå Levitra, hvis det er hos patienter, der har slagtilfælde eller hjertesvigt eller et hjerteanfald i historien og især inden for de sidste seks måneder. Før du tager Levitra, skal du informere din læge, hvis du har nyre- eller leverproblemer, en blødningsforstyrrelse, mavesår eller en arvelig retinal lidelse som retinitis pigmentosa, allergisk reaktion på dette lægemiddel eller andre lægemidler, penis deformation, såsom vinkling, cavernous fibrose (Peyronie's sygdom) såvel som i sygdomme, som bidrager til udviklingen af priapisme (seglcelleanæmi, multiple myelom, leukæmi eller leukæmi).

Brand Levitra Kontraindikationer

Levitra er kontraindiceret til patienter med overfølsomhed over for dets ingredienser, der behandles med organiske nitrater, hos patienter under 16 år, eller dem, der tager HIV-proteasehæmmere som indinavir og ritonavir.

Brand Levitra Mulige bivirkninger

Levitra tolereres sædvanligvis godt, og bivirkninger, der forekommer, er forbigående. De hyppigste bivirkninger er: hovedpine, rødme (hyperæmi hos personen); hyppig; svimmelhed, diarré fænomen, kvalme, næsestop. Mere sjældne og ualmindelige bivirkninger er lysfølsomhed af hud, hypertension, rygsmerter, vandige øjne, hypotension, myalgi, priapisme.

Brand Levitra Interaktioner

Levitras metabolisme er hæmmet af erythromycin, ketoconazol (Nizoral), itraconazol (Sporanox), indinavir (Crixivan) og ritonavir (Norvir). Levitra reducerer koncentrationen af ritonavir og indinavir. Hos patienter behandlet med nitrater kan Levitra forværre brystsmerter ved at øge hjertefrekvensen og sænke blodtrykket. Levitra er i stand til at overdrive de blodtrykssænkende virkninger af alfa-blokerende lægemidler (terazosin eller hytrin). Levitra bør aldrig administreres hos patienter, der behandles med organiske nitrater.

Brand Levitra Manglende dosis

Levitra tages, når det er nødvendigt, men ikke oftere end en gang daglig. Såfremt dosis ikke forventes. Overdosering Symptomer på overdosering omfatter smerter i ryggen, kæben, armen, blindheden, sløret syn, brystsmerter eller ubehag, nedsat syn, sløret syn.

Brand Levitra Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur mellem 15-30 C (59-86 F) væk fra børn, kæledyr, fugt og sollys.

Brand Levitra Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generelle oplysninger om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Brand Levitra <<


[top]