>> Købe Prempro <<

købe Prempro Hurtig Ingen recept

Prempro (Premarin) Almindelig brug

Prempro er en blanding af østrogenhormoner, som regulerer udvikling og funktioner i kvindes reproduktive system, dannelse af kvindelige sekundære kønskarakteristika. Ved indtræden i blodbanen danner det et kompleks med en specifik receptor (i æggelederne, livmoderhalsen, udskillelseskanalerne i brystkirtlerne, vagina, urinrør, bryst, lever, hypothalamus, hypofisis) stimulerer syntese af DNA og proteiner. Det resulterer i spredning af epitelet, øget følsomhed i livmoderen og rørets muskler til medicinering stimulerer deres motilitet. Denne medicin nedsætter knogleresorptionen af Ca2 + i overgangsalderen, forhindrer involution af kønsorganerne. Prempro bruges til at behandle symptomer på overgangsalder, der omfatter blinker, vaginal tørhed, vaginal irritation og tørhed for at forhindre osteoporose hos postmenopausale kvinder. Erstatningsterapi hos peri- og postmenopausale kvinder, ovariehypofunktion (primær og sekundær amenoré, oligomenorrhea, dysmenorré) og andre tilstande.

Prempro (Premarin) Dosering og retning

Tag denne medicin en gang daglig som foreskrevet med et fuldt glas vand med eller uden mad. Prempro kan indgives til en cyklisk behandling, der består af 25 dage efter efterfulgt af 5 dage. Må ikke indtages i større mængder end foreskrevet. Individuel dosering afhænger af din tilstand (til hypogonadisme 0,3 mg eller 0,625 mg dagligt, for at forhindre postmenopausal osteoporose er 0,3 mg / dag). Prøv dit bedste for at tage det regelmæssigt for at få det bedste ud af det. Tag ikke med grapefrugtsaft, det øger niveauet af østrogen.

Prempro (Premarin) Forholdsregler

Langsigtet behandling med Prempro kan øge risikoen for brystkræft, endometriehyperplasi, hjerteanfald eller slagtilfælde, så monitorering af patientens tilstand skal ske regelmæssigt. Denne medicin kan være skadelig for et ufødt barn, må du ikke bruge det under graviditet. Brug ikke Prempro til at forhindre hjertesygdomme eller demens. For at undgå endometriel hyperplasi kan du blive ordineret til at tage en progestin sammen med Prempro. Brug ikke dette lægemiddel, hvis du er under 18 år. Kontraindikation Overfølsomhed, graviditet, amning, østrogen afhængig af maligne tumorer, udiagnostiseret køns- eller livmoderblødning, tromboflebitis eller tromboembolisk sygdom i aktiv fase (undtagen behandling af bryst- og prostatakræft). Forsigtighed bør udøves hos patienter med tromboflebitis, trombose eller tromboembolisme (under anvendelse af østrogener i historien); familie hyperlipoproteinæmi, pancreatitis, endometriose, galdeblære sygdom i historien (især cholelithiasis), svær leverinsufficiens, gulsot (herunder en under graviditeten i historien), leverporfyri, leiomyom, hypercalcæmi forbundet med knoglemetastaser forårsaget af brystkræft, underaktiv skjoldbruskkirtlen, porfyri, endometriose, astma.

Prempro (Premarin) Mulige bivirkninger

Du kan opleve symptomer på allergi (elveblødninger, udslæt, hævelse i ansigtet og tungen) og også brystsmerter eller kraftig følelse, pludselig følelsesløshed eller svaghed, unormal vaginal blødning, migrænehovedpine , forvirring, gulsot, hævelse i hænder, ankler eller fødder. Hvis sådanne symptomer er svære, skal du stoppe med at tage denne medicin og underrette din læge omgående.

Prempro (Premarin) Interaktioner

Estrogener stimulerer levers evne til at producere faktorer, der fremmer blodproppen. Samtidig administration af Prempro og warfarin (blodfortynder) kan derfor nedsætte deres virkninger. Barbiturater, Rifampin (Rifadin), Fenytoin (Dilantin), Carbamazepin (Tegretol), Griseofulvin (Grifulvin), St John's Wort og Primidon øger stofskifte af østrogener. Erythromycin, ketoconazol (Nizoral), itraconazol (Sporanox) og ritonavir (Norvir) virker modsat.

Prempro (Premarin) Manglende dosis

Tag den savnede dosis, så snart du husker det. Hvis det er næsten tiden for din næste dosis, skal du bare springe over den og vende tilbage til din normale skema.

Prempro (Premarin) Overdosering

?jeblikkelig lægehjælp ved behov i tilfælde af overdosering af lægemidlet. Symptomer kan omfatte opkastning, kvalme og vaginal blødning.

Prempro (Premarin) Opbevaring

Prempro bør opbevares ved stuetemperatur mellem 15-30 C (59-86 F). Den rigtige temperatur til opbevaring af injektionen er mellem 2-8 C (36-46 F).

Prempro (Premarin) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Prempro <<


[top]