>> Købe Adglim <<

købe Adglim Hurtig Ingen recept

Adglim (Amaryl) Almindelig brug

Adglim er et oralt blodsukkerreduktionsmiddel, der tilhører klassen af sulfonylurinstoffer. Aktivt stof er glimepirid. Det bruges sammen med kost og motion til behandling af type 2 (ikke-insulinafhængig) diabetes. Mekanismen for dens handling er at stimulere udskillelsen og frigivelsen af insulin fra pancreas beta celler (pancreas-effekt). Adglim anvendes til behandling af ikke-insulinafhængig diabetes (type 2) som monoterapi eller i kombination med insulin (eller metformin).

Adglim (Amaryl) Dosering og retning

Den bedste dosis bestemmes af en læge på grundlag af regelmæssige målinger af blodsukkerindhold.

Adglim (Amaryl) Forholdsregler

Pas på, at dit sukker ikke falder for lavt på grund af stress, hoppe over et måltid, udøve for længe eller drikke alkohol. Kend tegn på hypoglykæmi og opretholde en kilde til sukker. Hvis dit sukkerniveau er for højt, kan du føle dig meget tørstig eller sulten. Du kan også urinere mere end normalt. Tag denne medicin nøjagtigt som foreskrevet, da den er en del af et kompliceret program bestående af diæt, medicin og øvelsesrutiner. Fortæl det til din læge, hvis du er gravid eller planlægger at blive gravid, har binyr eller hypofyse problemer før du tager denne medicin. Kontraindikation Adglim er kontraindiceret hos patienter med diabetisk ketoacidose, diabetisk koma og præfituktion, insulinafhængig diabetes (type 1), alvorlig nedsat nyrefunktion, alvorlig nedsat leverfunktion, individuel overfølsomhed overfor Adglim, andre medlemmer af sulfonylureaklasse og sulfonamider.

Adglim (Amaryl) Eventuelle bivirkninger

Hvis du har tegn på allergisk reaktion på denne medicin, såsom elveblest, hævelse af ansigt og hals, udslæt eller andre vigtige symptomer (alvorlig hududslæt, kløe, rødme, bleg hud, let blå mærkning eller blødning, følelsesløshed, mørk urin, lerfarvet afføring, mavesmerter, feber, kvalme) søge om øjeblikkelig lægehjælp.

Adglim (Amaryl) Interaktioner

Diuretika som hydrochlorthiazid (Hydrodiuril, Ezide, Hydro-Par, Microzide, Furosemid (Lasix)), kortikosteroider som prednison og methylprednisolon (Medrol), phenytoin (Dilantin), niacin , og sympatomimetika som pseudoephedrin (Sudafed) er i stand til at øge blodsukkeret og mindske effekten af Adglim. Propranolol (Inderal) og atenolol (Tenormin) tilhører beta-blokkere og kan også påvirke blodniveauerne og nedsætte Adglim-aktiviteten.

Adglim (Amaryl) Manglende dosis

Tag den savnede dosis, så snart du husker det. Hvis det er næsten tiden for din næste dosis, skal du bare springe over den og vende tilbage til din normale skema.

Adglim (Amaryl) Overdosering

?jeblikkelig lægehjælp, hvis det er nødvendigt, hvis du har for meget af medicinen. Mulige bivirkninger omfatter: ekstrem svaghed, forvirring, sløret syn, mavesmerter, problemer med at tale, tremor, sved, anfald og koma.

Adglim (Amaryl) Opbevaring

Opbevares ved stuetemperatur i en stram beholder og holdes væk fra sollys, fugt, børn og kæledyr.

Adglim (Amaryl) Ansvarsfraskrivelse

Vi giver kun generel information om medicin, der ikke dækker alle retninger, mulige lægemiddelintegrationer, eller Forholdsregler. Oplysninger på stedet kan ikke bruges til selvbehandling og selvdiagnose. Eventuelle specifikke anvisninger til en bestemt patient bør aftales med din sundhedsrådgiver eller læge med ansvar for sagen. Vi fraskriver pålideligheden af disse oplysninger og fejl, det kunne indeholde. Vi er ikke ansvarlige for direkte, indirekte, særlige eller andre indirekte skader som følge af brug af oplysningerne på dette websted og også for konsekvenser af selvbehandling.

>> Købe Adglim <<


[top]